2015. szeptember 7., hétfő

Jancsi és Juliska

A nagy érdeklődésre való tekintettel... :) 
Íme a Banya:






8 megjegyzés:

  1. Hopp ez egy jól sikerült banya, mert rémes. De az alma nem tévedés? Elvégre Hófehérke van kínálva vele. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Csevi! Á, ez a banya egy univerziális banya, és ráérő idejében átszalad másik mesékbe is. :) Na jó, az egy kis turpisság volt a részemről, mert amikor felvillant bennem hogy ott is megállná a helyét, gyorsan csináltam hozzá egy almát is. Nincs a kezébe rögzítve.A következőkben folytatja az édesség kínálást, és a csalogatást a házba.

      Törlés
  2. Tényleg nagyon jól sikerült Banya lett! Igazi banyás banya. :)
    Gratulálok hozzá! :)

    VálaszTörlés
  3. Megijedtem! Tényleg! Rémesen jó lett! Sőt, szörnyűségesen! Jujj, rémálmaim lesznek! Nagyon ügyes vagy, eszméletlen, mikre vagy képes!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Mónika!
      Hát igen, rusnya lett a képe rendesen, bele is adtam minden apait-anyait. :) Már mint úgy értem hogy a készítése közben mindent megpróbáltam megtenni hogy ne legyen babaarcú. :) Na nem is lett az. :D Amikor lefotóztam, és megnyitottam a képeket a gépemen, én is megijedtem tőle. Annyira átjön a képeken a szuggeráló rosszindulatú tekintete, hogy megértelek. Azért remélem jól alszol azóta is. ;)

      Törlés
  4. Hehe, ezt vártam! Nem akartam a fészen kommentálni, de már ott is megállapítottam, hogy ez bizony mestermunka! És az első dróttól kezdve tisztán saját munka, mélységesen gratulálok! Szerintem nem oylan félelmetes, inkább egy igazi mese-banya, ami ragyogóan illik a koncepcióhoz! Gratulálok még egyszer, borzasztóan ügyes vagy!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszike!
      A sztori sajnos lemaradt, iparkodnom kellett a munkámmal, és nem volt időm kibontakozni.Ebből is látszik hogy spontán történetek, bár most volt előre pár tervem, jó néhány csavarral.
      A hétvégén még szeretnék pár fotót csinálni az egész szettről, ha belefér az időmbe, akkor még lesz belőle valami szösszenet. Csak úgy az én kedvemért, és a Ti szórakoztatásotok érdekébe. ;)

      Törlés