2014. február 23., vasárnap

Oleeeeee

Amikor a ruhákat megrendelés, és különleges cél nélkül varrom, akkor mindíg úgy érzem, hogy a lendület megsokszorozódik a munkámban.
Sok olyan tervem van, amiben tradicionális viseletek szerepelnek.
A magyar népviselet mellett, érdekelnek a különböző kultúrák jellemző darabjai. Ezek közül is azok, amelyek igazán szemet gyönyörködtetőek.
Ilyen számomra például a Spanyol viselet közül, a Flamenco tánc legjellemzőbb darabjai.
Nem titok, hogy elsősorban a női ruhák, a hatalmas szoknyák, csupa fodor és légies könnyedsége ejtett rabul.
Van is egy igazán gyönyörű kép a számítógépem egyik mappájában, amit egyszer szeretnék majd még elkészíteni, de most hogy sikerült egy mozgatható végtagú fiú babát szereznem, ennek a férfi párját varrtam meg előbb.
A női ruhát most megmutatom, mert nem garantálom hogy a közeljövőben sort kerítek rá, hiszen már egyfajta sorrend felállt a fejembe a terveim alapján, és mivel nem szeretnék egyszerűen csak túl lenni rajta, hanem igazán kitalálni előre minden lépését.
Tehát a ruha:


Az általam készített férfi Flamenco szett:






6 megjegyzés:

  1. Látod, erről beszéltem! Mintha ráöntötték volna, és szexis, és tüzes, nagyon tetszik!!! Ha ilyen lesz a női, mint a képen, akkor ez a páros letáncol maga körül mindenkit! Szuper lesz! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aranyos vagy nagyon! Azért a női ruhán kicsit több a fodor, és így kicsit a kihívás is nagyobb. :) Bár már tényleg jó lenne őket együtt fotózni, úgyhogy előbb utóbb tutti hogy elkészül. :)
      Addig pedig még van egy másik nagy tervem, amit remélhetőleg a jövő héten sikerül teljesen összehoznom.Bár szerintem Te már tudod hogy mi is az. :D

      Törlés
  2. Hello from Spain: great job. That Ken is wearing a Spanish outfit. It is the dress flamenco in southern Spain. . Keep in touch

    VálaszTörlés
  3. Hola, que gran trabajo de costura!!! Este muchacho luce muy guapo, gracias por compartirlo, hasta pronto.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hola Lindaivette!
      Muchas gracias!
      Muestro algo más pronto.

      Törlés