2014. november 16., vasárnap

Pompom meséi : A szuperhős Tűzoltó

Kérésre újra elkészítettem a már korábban bemutatott Picur szettet.
Másodszori bemutatásra lehet hogy már nem lenne  túl izgalmas, de (!) mivel készítettem mást is, így közösen fogom megmutatni, egy mini mesébe foglalva.
Íme:

"Egy borongós őszi reggelen , Picur iskolába menet az úton, szokás szerint összetalálkozott Pompommal.
Aki mint mindig , most is egy új történet mesélésébe kezdett.

Ezt Picur, egy padon ülve hallgatta békésen, amikor egyszer csak két Kislány szaladt a padhoz, akik nagyon sírtak.

A Kislányok elmesélték Picurnak, hogy azért sírnak ennyire, mert a Kiscicájuk megijedt valamitől, és felszaladt egy magas fára, ahonnan nem tud lejönni, és csak keservesen sír.Mivel látta Picur is hogy ebben még Ő sem tud segíteni, így gondolta hogy a legjobb lesz, ha hívja a Tűzoltókat.
Ki is vette a táskájából a telefonját, és hívta a 112-t.


Eközben, a tűzoltóságra beérkezett a hívás, és indult is a segítség:

A szuperhős Tűzoltó :D

 Teljes menetfelszerelésben:
(A Tűzoltó ruhája is most készült :) )

A kiscica még mindig nagyon sírt, amikor megérkezett a segítség:

Létráról lehetett csak elérni:Miután biztonságban földet értek, a cica is megnyugodott a Tűzoltó kezei közt.
:)


A történet pedig ezúttal is, szerencsés, és boldog véget ért. 
Itt a vége, fuss el véle.. 
:D

11 megjegyzés:

 1. Hello from Spain: great story. The lifeguard is perfect. Great adventure rescuing the kitten. Nice pictures. Barbie is very pretty. Fabulous photos outside. A very true story. Great job. Keep in touch

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hello Marta! Thank you for everything! You are very kind!

   Törlés
 2. A tűzoltóruci tökéletes lett, nagyon szép munka, és teljesen élethű! A felirat is hibátlan! Nekem nagyon tetszik az egész. :-) Picur érdekes ezzel a másik babával, nem tudom miért nekem valahogy jobb is, mint a másikkal, nem is gondoltam volna! :-) A pad meg továbbra is megtéveszti a szememet...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm a kedves szavaidat!
   Ugye, a babacsere nem is olyan rossz.A szöszi éppen nem ért rá, (magyaros szettben illegeti magát egy ideje) :) így úgy döntöttem hogy a kis vörös lesz most a modellem.A kis szemfüles pedig persze hogy észrevetted. :D A pad pedig valahogy így sikerült, talán eltaláltam az arányokat, vagy nem tudom, de tényleg jól működik a fotókon. Ha szeretnél egyet, tudod írj a Télapónak, hátha megdob egy paddal. :D

   Törlés
 3. Szia! Lenyűgözőek az alkotásaid! A pad és a létra... Imádom őket, gratulálok!! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Nagyon szépen köszi!
   Örülök hogy tetszenek! :) Az egyik kedvenc elfoglaltságom ez a játék bútorasztalosság lett.Bár kevés dolog készült még eddig, de rettentő sok ötletem van , csak időm legyen hozzá.Tervem van most is, éppen karácsonyig tervezek egy új dolgot fából készíteni, egyenlőre legyen meglepetés, így nem árulom el. :)
   Várlak vissza!
   ;)

   Törlés
 4. Nagyon csini a tűzoltó, remélem még találkozunk vele. Az asztalosmunkák meg lélegzetelállítóak...nagyon tetszenek :)ügyes vagy nagyon .

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon köszi!
   Ügyességben Te is ott vagy a szeren! :)
   Szoktalak látogatni ha van kis időm böngészni, nézelődni.Bár csendben tátott szájjal tettem eddig. :)
   A Tűzoltótól sajnos el kellett búcsúznom, már szinte már megsirattam. :D
   Megrendelésre készítettem, de a jó hír, hogy kell majd még varrnom belőle,úgyhogy a kollégáival bizonyára a közeli jövőben még Te is találkozhatsz, ha Velem tartasz. :D

   Törlés
 5. Ez a tűzoltós tényleg egy ász. Csak olyan nehezen veszem rá magam, hogy fiú ruhát csináljak. Pedig ezt koppintanám. De hogy még bélelted hálóval, a sisak, a részletek... Már elfáradtam attól hogy végig gondolom hogy kell megcsinálni.

  VálaszTörlés
 6. Ez a tűzoltós tényleg egy ász. Csak olyan nehezen veszem rá magam, hogy fiú ruhát csináljak. Pedig ezt koppintanám. De hogy még bélelted hálóval, a sisak, a részletek... Már elfáradtam attól hogy végig gondolom hogy kell megcsinálni.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi Csevi!
   Ez ám azelismerés, igazán köszönöm szépen, nagyon kedves vagy hogy megosztod velem!
   Az a helyzet, hogy még kellene belőle legalább 2-őt készítenem, de több okom is van rá hogy halogatom.
   Az egyik hogy ennyi anyagom volt hozzá, semmi több, és valójában nagyon sok munkaóra van benne.Nem szoktam mérni az időt, és általában többszöri nekifutásra készítek el ilyesmit.
   Nem is merek előre belegondolni hogy mennyi idő és munka lesz vele, csak belevetem magam, és mindíg igyekszem az éppen aktuális feladatot maximálisan teljesíteni, amennyire csak tudom.
   A végén ha jól sikerül, akkor elégedett vagyok nagyon, de igen, fárasztó belegondolni abba is hogy újra megcsináljam. :)

   Törlés