Szinte napra pontosan 2 éve hogy készítettem egy eperkrémes tortát, amit most itt is, hogy az epernek újra szezonja van, szeretnék megmutatni.
Egyébként nem az első és az utolsó amit "édesség" gyanánt készítettem már miniben, ez talán az édességfüggőségemnek köszönhető. :)
Tehát az eperkrémes csokitorta készítése:
Szükséges hozzávalók:
5 db tojás a piskótához
Sok-sok eper a krémhez
és még miegymás :)
Az elkészítési folyamatával sem untatnék senkit, csak annyit róla, hogy az epres krémmel megtöltjük a tortalapokat, és csokikrémmel bevonjuk.
Majd pár óra pihentetés után szeletelhetjük:
:D
Jó étvágyat mindenkinek hozzá.
Aki pedig hasonlóan miniben szeretné elkészíteni, annak megsúgom hogy a tojások só-liszt gyurmából, az eprek filcből, a torta pedig dekorgumiból készült.
A mini eszközök szintén saját készítésűek, az átlátszó tálak és a tortabúra például négercsók tartó műanyagból készült.
Először azt hittem, tényleg megsütötted miniben! Összefut a nyál a számban, ahogy nézem a képeket...Még a kötényke is eperszínű!
VálaszTörlés:D Köszi ez jó hír. :)
TörlésHamarosan valóban megsüthetem, már érik az eper a kertemben, még az is lehet hogy akkor majd készítek ilyen minit is belőle, mert jó ötletnek tűnik, bár nagyjából 1 falat lenne az egész tortácska. :D